nieuws

Landgoed Altembrouck vraagt faillissement aan

Hotel

Het in Zuid-Limburg bekende Belgische Landgoed Altembrouck – Hampshire Classic in Gravenvoeren, 200 meter over de grens met België en op steenworp afstand van Maastricht, heeft het faillissement aangevraagd.

Landgoed Altembrouck vraagt faillissement aan

Ondernemer Wim Claessen zegt mentaal en materieel onvoldoende opties te zien om met de bestaande onderneming op een verantwoorde wijze de exploitatie voort te zetten. Hij heeft de boeken neergelegd bij de rechtbank in Tongeren.

Ondanks de faillissementsaanvraag gaat de bedrijfsvoering voorlopig door. ‘Met de financiers heb ik gelukkig goede afspraken kunnen maken waarmee de continuïteit op een andere wijze gewaarborgd kan blijven’, aldus Claessen op Wijlimburg.nl.

Momenteel wordt er volgens Claessen gesproken over een doorstart van Kasteelhotel Altembrouck. Claessen speelt geen rol bij een doorstart en verdwijnt van het podiuim.

Kasteelhotel Altembrouck ging twee jaar geleden ook failliet. Volgens Claessen geheel onterecht waarna het faillissement werd opgeheven. Volgens de ondernemer bleven instanties nadien moeilijk doen.

Reageer op dit artikel