nieuws

Nederlandse hotelmanagers organiseren benefietdiner voor DNA-onderzoek

Hotel

De Nederlandse afdeling van de European Hotel Managers Association (EHMA) organiseert op 29 november in de Passenger Terminal Amsterdam een benefietgala ten behoeve van dna-onderzoek bij de behandeling van kanker.

Nederlandse hotelmanagers organiseren benefietdiner voor DNA-onderzoek

Met het benefietgala hoopt de EHMA een miljoen euro bijeen te brengen en 800 gasten te trekken. Zo laat EHMA-voorzitter Didi Whitlau in De Telegraaf van 12 juli weten. De EHMA is een organisatie waarvan praktisch alle vijf sterren hoteldirecteuren lid zijn.
Inmiddels zijn er als 25 van de 80 tafels verkocht voor het zogenaamde DNA-gala, meldt Hanneke Verburg van pr-bureau Winkelman & Van Hessen in De Telegraaf.
Het idee voor het gala is afkomstig van Jan Roersma, voormalig voorzitter van de EHMA. Aanleiding is het 100 jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis waar het DNA-onderzoek plaats vindt. Op en speciale website staan de arrangementen ten behoeve van het DNA-gala.

Gelegenheidsbrigade

Tijdens een lunchbijeenkomst in restaurant Bridges in The Grand in Amsterdam, kwamen een aantal hotelmanagers, hotelchefs en andere betrokkenen bijeen om het gala onder de aandacht te brengen. Onder hen waren hoteldirecteuren René Bohrmann (The Dylan, Amsterdam), Robert-Jan Woltering (The Grand, Amsterdam), Anita Bos (Amstel Hotel, Amsterdam) en Bernard Lensink (Duin & Kruidberg, Santpoort). Daarnaast gaven hun chefs Dennis Kuipers (Vinkeles), Joris Bijdendijk (Bridges), Roger Rassin (La Rive) en Alain Alders (De Vrienden van Jacob). Deze koks zullen ook op het benefietgala als gelegenheidsbrigade koken.

Reageer op dit artikel