nieuws

Prijsvechter wil hotel op pier Scheveningen

Hotel

Prijsvechter easyHotel wil graag een hotel openen op de Scheveningse Pier. Het bedrijf heeft ‘serieuze interesse’ en is op zoek naar partners om dat mogelijk te maken. Dat heeft de budgetketen zondag 14 juli laten weten na berichtgeving daarover van Omroep West.

Prijsvechter wil hotel op pier Scheveningen

De hotelformule maakt deel uit van de easyGroup, waaronder ook vliegtuigmaatschappij easyJet valt. Na Amsterdam, Den Haag en binnenkort Rotterdam zou Scheveningen het vierde Nederlandse easyHotel moeten gaan huisvesten. De Pier staat al enige tijd te koop en wordt in september geveild.

Dan Metcalfe, master franchisenemer van easyHotel Benelux: ‘We hopen dat de partij die de Pier koopt ons benadert voor een partnerschap. Het is een tragedie dat dit icoon er nu zo bij staat. De Pier is een unieke locatie voor een hotel en leent zich uitstekend voor het easyHotel-concept.’

Volgens Metcalfe is vestiging op de Pier ook goed voor andere lokale ondernemers. Omdat er bijvoorbeeld geen ontbijt bij een hotelnacht is inbegrepen, kan de Scheveningse horeca daar zijn voordeel mee doen.

Reageer op dit artikel