nieuws

‘Ruimzicht Zeddam is Leukste Hotel van Nederland

Hotel

Hotel Restaurant Ruimzicht uit Zeddam is verkozen tot Leukste Hotel van Nederland. Een aantal weken geleden werd Ruimzicht al gekroond tot provinciewinnaar van Gelderland. Het hotel wist op 1 juli ook de landelijke verkiezing op haar naam te schrijven.

‘Ruimzicht Zeddam is Leukste Hotel van Nederland

Drie weken geleden is Ruimzicht uitgeroepen tot ‘Leukste Hotel van Gelderland’. De provinciewinnaars hebben het vervolgens tegen elkaar opgenomen in de landelijke finale. Met 172 stemmen verschil heeft Ruimzicht de nummer twee, Gasterie de Lieve Hemel uit Sevenum achter zich gelaten.

De verkiezing is een initiatief van Vote Company, in samenwerking met verschillende partners. Voor iedere stem schenken de partners € 0,05 aan Kika. Dit is de eerste keer dat in de hotellerie deze wedstrijd plaatsvond. Vote Company organiseert ook dergelijke wedstrijden voor restaurants en cafetaria’s.

Winnaar van Nederland

Eigenaresse van Ruimzicht in Zeddam, Marja Geerdin is blij met de prijs van Vote Company: ‘Pas geleden kregen we te horen dat we het ‘Leukste Hotel van Gelderland’ zijn, toen waren we al dolgelukkig. Nu zijn we zelfs verkozen tot winnaar van Nederland. We zijn zó trots. Trots op onze medewerkers, ons hotel, de loyale gasten, de bedrijven waar we mee samenwerken, de inwoners van de gemeente Montferland, iedereen heeft ons gesteund.’

Ruimzicht heeft 49 hotelkamers en tien zalen. Gasten zijn veertig procent particulier en zestig procent zakelijk.

Reageer op dit artikel