nieuws

Samenwerking Fletcher Hotels en Ziggo Dome

Hotel

Fletcher Hotels en Ziggo Dome Amsterdam gaan nauw samenwerken. Het in januari geopende hoofdstedelijke hotel van Fletcher aan de snelweg A2 is de komende vijf jaar preferred partner van de concertlocatie.

Samenwerking Fletcher Hotels en Ziggo Dome

De samenwerking tussen beide partijen werd woensdag 17 juli ondertekend op het dakterras van Fletcher Hotel Amsterdam. De hotelonderneming is de komende vijf jaar preferred partner van Ziggo Dome.

Concertgangers

Fletcher mikt met de samenwerking op concertgangers uit Nederland en het buitenland, zo laat de hotelonderneming weten in een persverklaring.

Zij hebben nu de mogelijkheid te overnachten zeer nabij de Ziggo Dome. Het Amsterdamse hotel beschikt over een eigen pendeldienst en een aparte ingang van de locatie.’

Chris Luken

Topman Chris Luken vertelt dat het hotel rondom concerten steeds meer kamers zal verkopen die al zijn voorzien van concertkaartjes, pre-diners en pendeldienst.

Fletcher Hotel Amsterdam werd een half jaar geleden geopend langs de snelweg A2. Misset Horeca ging op bezoek met de video- en fotocamera. Bekijk hier het video-item. De foto’s zijn te bekijken via deze link.

Reageer op dit artikel