nieuws

Woningbouwvereniging doet test met aanbieden vakantiehuizen

Hotel

Woningbouwvereniging Portaal biedt leegstaande huizen aan als vakantiewoning voor mensen die minder te besteden hebben. Mensen die gebruik maken van deze dienst krijgen verder onder andere kosteloos ijs bij een hamburgerketen.

Woningbouwvereniging doet test met aanbieden vakantiehuizen

Bij wijze van proef heeft de woningbouwvereniging vijf gezinnen uit Nijmegen als vakantie een week lang ondergebracht in leegstaande huizen in Leiden. Na afloop van de proef gaat Portaal bekijken of het aanbieden van vakantiehuizen een blijvende service wordt.

De gezinnen die meedoen met de pilot krijgen een volledig ingerichte woning in Leiden aangeboden. In de woning staat als welkomstgeschenk een bloemetje op tafel en de koelkast is gevuld. Ook krijgen de gezinnen gratis toegang tot het overdekte zwembad in de buurt en krijgen ze gratis een ijsje bij een hamburgertent in de buurt.

Reageer op dit artikel