nieuws

Airbnb maakt film met Vine-video’s

Hotel

Airbnb zet de betrekkelijk nieuwe videoapp Vine in om een film te maken. Via Twitter geeft Airbnb opdracht om een zes seconde durende video te maken. Wanneer een video wordt geselecteerd voor de film, ontvangt de maker voor betaaltegoed om te spenderen op www.airbnb.com.

Airbnb maakt film met Vine-video’s

Het is voor het eerst dat de mobiele app van Twitter, Vine, zo groot wordt ingezet als marketingcampagne. Airbnb heeft hiervoor het project ‘Hollywood and Vines’ opgezet en geeft gedurende een bepaalde periode dagelijks opdrachten via Twitter om korte video’s te maken.

Wanneer de video’s op Vine via Twitter worden gedeeld met de hashtag #airbnbhv, dan maken ze kans om geselecteerd te worden voor de film ‘Hollywood and Vines’. Wanneer de bewuste Vine in de film komt, krijgt de maker een tegoed van $100 om te spenderen bij het boeken van een slaaplocatie op Airbnb.com.

Reageer op dit artikel