nieuws

Bossche restaurateur wil uitbreiden met hotelkamers

Hotel

Ondernemer Toine van Stiphout uit ’s-Hertogenbosch wil zijn horeca-aanbod uitbreiden met een hotel. De kamers moeten komen in het pand in de Lepelstraat, waarin hij (ook) restaurant ’t Keershuys exploiteert.

Bossche restaurateur wil uitbreiden met hotelkamers
Website 't Keershuys

De hotelplannen van restaurateur Toine van Stiphout worden gemeld op de website van het Brabants Dagblad. De ondernemer exploiteert ’t Keershuys in de Lepelstraat in ’s-Hertogenbosch en wil in dat pand, waarvan hij eigenaar is, een aantal kamers realiseren.

Vijf kamers

In het artikel wordt gemeld dat Van Stiphout al een poosje rondloopt met het plan om te beginnen met een overnachtingsaccommodatie. Hij zegt tegen het Brabants Dagblad dat het goed gaat met de zaak, maar dat de omzet sinds een tijdje afneemt.

Volgens de ondernemer zou de combinatie voor dat laatste een uitkomst kunnen bieden. Van Stiphout mikt op vijf kamers en hoopt restaurant en hotel vanaf volgend jaar te combineren, aldus het artikel.

Reageer op dit artikel