nieuws

Emirates lanceert ‘vijfsterrenhotel in de lucht

Hotel

Een vijfsterrenhotel in de lucht. Zo kan de nieuwe service van Emirates Airline, Emirates Executive genoemd, worden omschreven. Wie bij de vliegtuigmaatschappij een luxe privé jet service boekt, vliegt in extreme luxe.

Emirates lanceert ‘vijfsterrenhotel in de lucht

In een promotievideo is te zien in welke luxe passagiers, die Emirates Executive boeken, vliegen. De aspecten eten, drinken en slapen worden in maximale luxe aangeboden.

‘Emirates Executive sluit aan bij de hoge standaard van kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Deze vorm van flexibiliteit en luxe kan alleen door een gecharterde privé vlucht worden aangeboden’, aldus een woordvoerder van Emirates Airline op TourPRess.nl.

Het toestel is zowel voor business als leisure doeleinden in te zetten. Gemikt wordt op de markten Rusland, China, India, Midden-Oosten en Europa.

Reageer op dit artikel