nieuws

Exploitatie Blue Bay Hotel & Beach overgenomen

Hotel

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort op Curaçao neemt de exploitatie van Blue Bay Hotel & Beach over van WestLodge Hotels. De overname is de eerste stap van het Blue Bay Masterplan, dat de komende jaren verder zal worden uitgevoerd.

Exploitatie Blue Bay Hotel & Beach overgenomen

Met de overname worden alle activiteiten binnen het resort voortaan integraal aangestuurd, meldt Operationeel Directeur Stefan Dubbeling van Blue Bay. ‘De overname komt voort uit de ambitie om de verschillende onderdelen van het resort nog beter te laten samenwerken. Wij streven ernaar Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort de komende jaren naar een hoger niveau te brengen. Het is onze overtuiging dat een integratie van onze verschillende diensten, het vergroten van de efficiency en het vereenvoudigen van onze communicatiestructuur daaraan gaan bijdragen’, aldus Dubbeling.

Rogier van der Meer, commercieel directeur van Blue Bay, stelt dat het overnemen van de exploitatie van de hotel- en strandactiviteiten de eerste stap is in de uitvoering van het Blue Bay Masterplan. ‘Blue Bay is voor veel mensen – eilandbewoners, toeristen en zakenreizigers – de favoriete bestemming om te wonen, ontspannen weekenden door te brengen, vakantie te vieren en te golfen. Wij gaan ons met veel energie inzetten om onze gasten nog beter te bedienen’, aldus Van der Meer.

Reageer op dit artikel