nieuws

Fransman volgt Woltering op bij The Grand

Hotel

Een Fransman krijgt de leiding bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam. General manager Robert-Jan Woltering wordt in het hoofdstedelijke hotel opgevolgd door Denis Dupart, die nu nog directeur is van Sofitel St. James in Londen.

Fransman volgt Woltering op bij The Grand

Robert-Jan Woltering maakte de naam van zijn opvolger maandag 19 augustus bekend bij BNR. De Nederlander is sinds 2007 actief als general manager van The Grand en wordt vanaf 26 augustus directeur van Sofitel Duitsland én Sofitel Bayerpost in München.

Denis Dupart

Woltering meldde aan BNR ‘enorm blij te zijn dat Dupart naar Amsterdam komt’. De Fransman was in het verleden al enkele jaren area director in Nederland namens Sofitel en is dus niet onbekend met de (hotel)markt.

Dupart is op dit moment werkzaam als directeur van Sofitel St. James in de Engelse hoofdstad Londen. Over zijn opvolging daar wordt niets gemeld.

Sofitel Duitsland

Woltering gaat in zijn nieuwe functie leidinggeven aan vijf Duitse hotels. Hij liet eerder al weten ‘met ongelooflijk veel voldoening terug te kijken op een geweldige tijd’ bij het vijfsterrenhotel in de hoofdstad.

Reageer op dit artikel