nieuws

Holiday Inn Express in Groene Toren Eindhoven

Hotel

Eindhoven krijgt een Holiday Inn Express. Hoewel de plannen voor het hotel volgens het Eindhovens Dagblad nog niet definitief zijn, is al wel ‘een aantal contracten’ ondertekend. Het hotel wordt gevestigd in het centrum van de stad en moet 136 kamers krijgen.

Holiday Inn Express in Groene Toren Eindhoven

In de Groene Toren aan de Vestdijk in het centrum van Eindhoven komt een vestiging van hotelketen Holiday Inn Express, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. In het artikel staat dat de plannen volgens de eigenaar van de toren nog niet definitief zijn, maar dat inmiddels al wel ‘een aantal contracten’ is getekend.

Voordat wordt gestart met de inrichting van het hotel, wordt de ‘markante toren’ opgeknapt. De 136 kamers komen op de tweede tot en met de zevende verdieping van de in totaal dertien verdiepingen, aldus het Eindovens Dagblad.

De horecazaken op de begane grond blijven daar zitten en zijn tijdens de verbouwing van de toren ook geopend.

Reageer op dit artikel