nieuws

Hotel Kastanjehof in Lage Vuursche volgeboekt

Hotel

Hotel-restaurant Kastanjehof in Lage Vuursche zit sinds afgelopen week bomvol. Het hotel ligt tegenover de kerk en begraafplaats waar de uitvaart van prins Friso plaatsvindt.

Hotel Kastanjehof in Lage Vuursche volgeboekt

Eigenaar Bruno Vittali laat tegenover persbureau ANP weten dat zijn hotel in de nacht van donderdag op vrijdag volgeboekt is. De drukte in het dorp zorgde de afgelopen dagen voor veel aanloop, maar Vitalli hoopt dat er in de toekomst geen bussen met toeristen gaan komen om het graf van Friso te bezoeken. ‘Laat Lage Vuursche gewoon een leuk, maar rustig toeristisch dorpje blijven’, aldus Vitalli.

Inmiddels merkt de hoteleigenaar wel een toename van het aantal boekingen die is gerelateerd aan de verhuizing van prinses Beatrix naar Drakensteyn. ‘Dan boeken mensen een kamer omdat ze willen weten hoe het reilt en zeilt met de prinses op Drakensteyn’, stelt Vitalli.

Reageer op dit artikel