nieuws

Hotel regelt vervangende vrachtwagenchauffeur

Hotel

Hotel Herberg de Lindehoeve, vlakbij de Nederlands-Duitse grens bij Venlo, biedt een ‘postiljon’-dienst aan, waarbij vrachtwagenchauffeurs die aan de grens van hun maximale rijtijd zitten, worden vervangen. Het hotel regelt zelf een chauffeur voor het verdere vervoer Nederland in.

Hotel regelt vervangende vrachtwagenchauffeur

Hotel Herberg de Lindehoeve zorgt voor een vast tarief voor een rustplaats voor de chauffeur en regelt dat deze wordt afgelost door een ‘verse’ chauffeur voor het verdere vervoer Nederland in. Deze bijzondere dienst wordt gemeld door het Nieuwsblad Transport.

De Lindehoeve werkt voor het zoeken naar chauffeurs samen met enkele transportbedrijven in de eigen regio. Het voordeel van de service is dat de chauffeur zijn verplichte rust kan nemen terwijl de vrachtauto gewoon doorrijdt en dus eerder op zijn bestemming is dan in het geval de chauffeur zijn auto aan de kant zet om te rusten.

De Lindehoeve zorgt er ook voor dat de chauffeurswissel binnen een straal van zo’n vijftig kilometer rondom het hotel plaatsvindt.

Reageer op dit artikel