nieuws

Hoteliers kunnen hotelkamers ruilen op Roomize

Hotel

Hoteliers die kamers willen ruimen met collega-hoteliers kunnen sinds kort terecht op Roomize. Het sociale netwerk zegt snel te willen groeien naar 10.000 deelnemers.

Hoteliers kunnen hotelkamers ruilen op Roomize

Voorwaarde om gebruik te maken van Roomize.com is eerst om een profiel aan te maken en een kamer beschikbaar te stellen. Daarna is het mogelijk om een geschikte kamer te zoeken. Deelname aan het platform is gratis.

Het idee achter Roomize is om de veel reizende general managers de mogelijkheid te bieden goedkoop te overnachten bij collega-hoteliers. Founder van Roomize is de Italiaanse ex-hotelier Giusi Palazzolo. Hij mikt op 10.000 deelnemende hotels eind dit jaar. Momenteel hebben zich meer dan duizend hoteliers geregistreerd op Roomize.com.

Reageer op dit artikel