nieuws

Hotels in finale Beste leerbedrijf 2013

Hotel

Hotel Merlinde in Breda, hotel Greenside Texel in De Koog en Euromast Rotterdam zijn genomineerd voor de titel ‘Beste leerbedrijf horeca 2013’. De finalisten zijn gekozen op basis van een audit en publieksstemmen. De winnaar wordt maandag 7 oktober bekendgemaakt tijdens het Onderwijssymposium.

Hotels in finale Beste leerbedrijf 2013

De drie finalisten voor de verkiezing ‘Beste leerbedrijf horeca 2013’ zijn gekozen uit een lijst van tien. Ze zijn geselecteerd aan de hand van een audit en stemmen van het publiek. Een speciale commissie keek daarbij onder andere naar de betrokkenheid bij het opleidingsproces en de visie op opleiden.

Winnaar

Een stem uitbrengen op Euromast, Greenside Texel of Merlinde Breda kan via de website Besteleerbedrijfhoreca.nl. De winnaar wordt maandag 7 oktober bekendgemaakt tijdens het Onderwijssymposium.

Beste leerbedrijf horeca 2013 is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven hebben voor de sector onder de aandacht te brengen.

Reageer op dit artikel