nieuws

Lucas Petit verkoopt hotel Stroom Rotterdam

Hotel

Hoscom-eigenaar Lucas Petit heeft hotel Stroom in Rotterdam verkocht. De nieuwe eigenaren zijn Jantiene Berg en Edwin van der Meijde. Laatstgenoemde is in de Maasstad ook eigenaar van suitehotel Pincoffs.

Lucas Petit verkoopt hotel Stroom Rotterdam
Facebook-pagina suitehotel Pincoffs

Hotel Stroom op de Lloydpier in Rotterdam krijgt nieuwe energie, zo is te lezen op de Facebook-pagina van Suitehotel Pincoffs. Edwin van der Meijde (rechts op de foto), met zijn vrouw Karen Hamerlijnck eigenaar van het hotel op de Kop van Zuid, is één van de nieuwe eigenaren van Stroom.

Suitehotel Pincoffs

Van der Meijde en Jantiene Berg (midden) hebben Stroom, ook een boetiekhotel, gekocht van Lucas Petit (links), eigenaar van het in de top 100 van grootste bedrijven opgenomen Hoscom (plaats 42 in de ranglijst van 2013)

Op de Facebook-pagina van suitehotel Pincoffs laten de nieuwe eigenaren weten ‘mooie plannen te hebben met hun aankoop’. Volgens hen moet Stroom (gaan) behoren tot de meest onderscheidende hotels van Rotterdam.

‘Wij willen met nieuwe energie en veel passie van Stroom weer een bruisende plek maken’, aldus Van der Meijde.

Reageer op dit artikel