nieuws

Manhattan Hotel Rotterdam wordt Songbird Hotel

Hotel

The Manhattan Hotel in Rotterdam en het Songbird Festival gaan samenwerken. Tijdens het tweedaagse festival in de Maasstad op 23 en 24 november wordt het tegenover het Centraal Station gelegen hotel twee dagen omgedoopt tot Songbird Hotel.

Manhattan Hotel Rotterdam wordt Songbird Hotel
Website The Manhattan Hotel

Tijdens het Songbird Festival in Rotterdam, dat in 2013 plaatsvindt op zaterdag 23 en zondag 24 november, kunnen hotelgasten op de zondag onder andere genieten van een exclusief ontbijtconcert van Julian Velard.

De Doelen

Het muziekfestival vindt plaats in het Rotterdamse De Doelen. The Manhattan Hotel, direct gelegen achter De Doelen en gevestigd in de Millennium Toren tegenover het Centraal Station, biedt bezoekers een speciaal arrangement aan.

Arrangement

Dit zogeheten ‘Vogelnestjes Arrangement’ bestaat naast het exclusieve ontbijtconcert op zondagmorgen ook een passe-partout en een ‘luxe overnachting inclusief ontbijt’.

Er zijn tijdens het tweedaagse evenement optredens van onder andere Maria Mena, Alain Clark, Miss Montreal en Niels Geusebroek.

Reageer op dit artikel