nieuws

Nieuwe gm voor Hotel de Keizerskroon

Hotel

Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn heeft een nieuwe general manager: Carla Maessen. Ze volgt Bouke van der Woude op die na bijna zes jaar De Keizerskroon heeft verruild voor Hotel de Bilderberg in Oosterbeek.

Nieuwe gm voor Hotel de Keizerskroon

Carla Maessen verzorgde de afgelopen acht jaar als trainer/coach vanuit haar eigen bedrijf Sales@work meerdere trainingen en workshops voor de hotelgroep Bilderberg. Daarvoor was ze werkzaam binnen het bedrijf als sales support manager. Ook vervulde zij 3,5 jaar de functie van sales & marketing manager binnen Bilderberg Hotel De Keizerskroon, het hotel waar ze nu –veertien jaar later– general manager wordt.

Bouke van der Woude heeft De Keizerskroon in Apeldoorn met ingang van 1 augustus verlaten voor een nieuwe baan als gm bij Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Op zijn beurt volgt hij daar Harro Menkhorst op die nu de leiding heeft over Grand Hotel Wientjes in Zwolle.

Bilderberg heeft achttien hotels in Nederland met in totaal 1300 medewerkers.

Reageer op dit artikel