nieuws

Nu ook kindvrije zones in vliegtuigen

Hotel

Lawaaiige kinderen in een vliegtuig, voor menig zakenreiziger is het een grote ergernis. De Singaporese vliegmaatschappij Scoot Airlines gaat daarom ‘kindvrije zones’ aanbieden in zijn vliegtuigen. Voor een extra bedrag krijgt de passagier de garantie dat er in zijn of haar omgeving geen kinderen zitten.

Nu ook kindvrije zones in vliegtuigen

Eerder dit jaar kwam Air Asia met een soortgelijk initiatief. Op bepaalde bestemmingen zijn gedeelten van het vliegtuig gegarandeerd kindvrij. Vooral zakenmensen geven aan van deze optie gebruik te willen maken. Zij kunnen dan ongestoord werken. Dit meldt Zakenreis Nieuws.

Kinderloze reizen

Eerder deze week werd bekend dat steeds meer stellen bewust kiezen voor reizen waarbij geen kinderen aanwezig zijn. Deze ‘adults only-reizen’ zijn populair bij jonge stellen en bij oudere stellen waar de kinderen al de deur uit zijn. De reizen garanderen dat er geen gezinnen in het hotel zitten waar de mensen logeren.

Reageer op dit artikel