nieuws

Solo-reizigers kunnen hotelkamerkosten delen via site

Hotel

Solo-reizigers die betalen voor een tweepersoonshotelkamer kunnen sinds kort gebruik maken van een nieuwe site, Easynest.com. De site biedt de mogelijkheid om de geboekte hotelkamer te delen met iemand anders.

Solo-reizigers kunnen hotelkamerkosten delen via site

De site is in mei gelanceerd en speelt volgens kenners in op de behoefte om de kosten voor een tweepersoonskamer te delen met een andere solo-reiziger. Wie zich aanmeldt op de site, kan op zoek gaan naar een lotgenoot die de hotelkamer wil delen, meldt Horecatrends.com.

Wie een hotelkamer boekt kan dit kenbaar maken aan andere bezoekers van Easynest.com. Vervolgens kan er een match plaatsvinden en kunnen de kamerkosten worden gedeeld.

De site telt tot nu toe zo’n vierhonderd geregistreerde profielen. Het aantal hotels dat via Easynest.com is te boeken, is nog relatief beperkt.

Reageer op dit artikel