nieuws

Topweekend voor Scheveningse hotels

Hotel

Hotels en Scheveningen zitten nagenoeg vol komend weekend. Aanleiding is het zomerse weer in combinatie met vakantie. De afgelopen dagen was er een run op logiesaccommodaties langs de Haagse kust.

Topweekend voor Scheveningse hotels

Den Haag Marketing meldt dat alle hotels volgeboekt zijn. ‘Veel mensen hebben vanwege het mooie weer op het laatste moment besloten om nog een kamer te boeken’, aldus een woordvoerder op Telegraaf.nl.

Mogelijk speelt mee dat bij mooi weer de toegangswegen naar de stranden snel vollopen, met files als gevolg. Scheveningen moet het in deze tijd van het jaar sowieso hebben van toeristen. De badplaats kan rekenen op veel bezoekers uit Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.

De run op de hotelkamers komt als geroepen. Nog geen twee weken geleden kwam naar buiten dat op basis van onderzoek de bezettingsgraad van Scheveningse badhotels de laatste jaren drastisch was gedaald. De Scheveningse badhotels schrijven de oorzaak van de daling toe aan de toename van het aantal hotels in Den Haag.

Reageer op dit artikel