nieuws

Van der Valk Princeville heropent restaurant

Hotel

Hotel Van der Valk Princeville in Breda heeft restaurant De Barones vernieuwd en uitgebreid. Het etablissement beschikt nu over 300 couverts. ‘Het aantal zitplaatsen werd schaars,’ motiveert directeur Ben Wohrmann de uitbreiding.

Van der Valk Princeville heropent restaurant

Hotel Princeville Breda –  met 82 kamers en vier suites – heeft het vernieuwde restaurant Barones recentelijk in gebruik genomen. De verbouwing duurde twee maanden. Het hotel, gelegen aan de snelweg A16, tussen Antwerpen en Rotterdam, heeft tevens een vernieuwd terras achter het hotel en een nieuwe speeltuin. ‘Er is met man en macht gewerkt, om de verbouwing binnen de twee maanden te realiseren. Het interieur en de aankleding van het restaurant zijn volledig bepaald door de directie: Ben Wohrmann en echtgenote,’ schrijft Van der Valk.

De Barones is zeven dagen per week geopend voor a la carte eten, van 10 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds. Hotel Princeville biedt tevens ontbijt- en lunchbuffetten aan.

Reageer op dit artikel