nieuws

Vastgoed van Room Mate Aitana in andere handen

Hotel

Het Amsterdamse pand waar binnenkort het eerste hotel van de Spaanse keten Room Mate Aitana wordt geopend, is verkocht. Bouwinvest heeft namens zijn Dutch Institutional Hotel Fund het hotelpand overgenomen van ASR Vastgoed Ontwikkeling.

Vastgoed van Room Mate Aitana in andere handen

Volgens Vastgoedmarkt.nl is het complex op 18 juli opgeleverd door Hurks Moes Bouw. Vervolgens is het gebouw verkocht aan Dutch Institutional Hotel Fund.

In het pand opent Room Mate op 6 september haar Aitana hotel. Het is het eerste hotel van de Spaanse keten in Nederland. De keten kwam afgelopen week verder in het nieuws vanwege een wifi-primeur. Hotelgasten krijgen niet alleen gratis wifi in het hotel maar ook op andere plaatsen in de stad. Deze dienst, WiMate genaamd, wordt vooralsnog eerst geïntroduceerd in de Spaanse hotels van de keten.

Reageer op dit artikel