nieuws

Airbnb haalt ervaren hotelman van Joie de Vivre Hospitality

Hotel

Airbnb heeft Chip Conley aangesteld als Head of Global Hospitality. Conley is oprichter van hotelketen Joie de Vivre Hospitality, waar hij zijn hele leven lang heeft gewerkt.

Airbnb haalt ervaren hotelman van Joie de Vivre Hospitality

Met het aantrekken van de ervaren Chip Conley wil Airbnb het gastvrijheidsniveau van de verhuurders van particuliere logiesaccommodaties opkrikken. De basis voor dit plan moet worden gelegd in Dublin, waar Conley verantwoordelijk wordt voor de bouw van het Hospitality Lab.

Conley zelf gaat opereren vanuit het hoofdkantoor van Airbnb in San Francisco. In een reactie op de opvallende transfer laat Conley weten graag bij te dragen aan het opkrikken van het gastvrijheidsniveau van Airbnb-hosts.

Topman Brian Chesky van Airbnb  vindt een optimale gastvrijheid bij hosts van accommodaties van essentieel belang bij de verdere groei van Airbnb. ‘Niemand beter dan Chip kan onze hosts helpen bij het herdefiniëren van gastvrijheid’, aldus Chesky.

Reageer op dit artikel