nieuws

Best Western Art Hotel Eindhoven failliet

Hotel

Het Best Western Premier Art Hotel Eindhoven is failliet. Volgens Faillissementsnieuws zou het hotel een huurachterstand hebben van €1,7 miljoen. In het artikel wordt eveneens gemeld dat het hotel in hoger beroep gaat tegen de uitspraak die is gedaan door de rechtbank in Eindhoven.

Best Western Art Hotel Eindhoven failliet

Best Western Premier Art Hotel Eindhoven is door de rechtbank in Eindhoven failliet verklaard, zo meldt Faillissementsnieuws op de website. In het artikel wordt gemeld dat het hotel een huurachterstand van €1,7 miljoen zou hebben.

Hoger beroep

Het hotel gaat in hoger beroep tegen de uitspraak. Het mondelinge verzoek zal op dinsdag 17 september zijn, aldus Faillissementsnieuws.

Prijzen

Best Western kende het hotel van eigenaren Roel en Anita Rol begin dit jaar voor de tweede keer de ‘Best Western Quality Award’ toe.

Deze prijs kent de onderneming toe aan het hotel met de hoogste score op het terrein van onderhoud, gasttevredenheid en schoonmaak.

Het Eindhovense hotel maakte ook onderdeel uit van de lijst met 25 genomineerden voor de titel Schoonste Hotel van Nederland. Die prijs ging uiteindelijk naar Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Reageer op dit artikel