nieuws

Clemens Berendsen weg bij Hotelschool The Hague

Hotel

Clemens Berendsen, lid van College van Bestuur bij Hotelschool The Hague, is met ingang van het nieuwe schooljaar vertrokken.

Clemens Berendsen weg bij Hotelschool The Hague

Via een brief aan haar relaties die in juni is verstuurd, laat Guido van Woerkom, voorzitter Raad van Toezicht, weten dat beide partijen ‘in goed overleg’ uit elkaar zijn gegaan.

Voorzitter van het College van Bestuur Susanne Stolte laat aan Misset Horeca weten dat ze niet verder wil ingaan op de redenen voor het vertrek van Berendsen. Zij zal als voorzitter de leiding van de Hotelschool The Hague voortzetten.
Berendsen was in totaal acht jaar actief als leidinggevende bij Hotelschool The Hague, welke vestigingen heeft in Den Haag en in Amsterdam.
Vorig jaar augustus is Stolte benoemd als voorzitter na een interimbestuursperiode onder leiding van Harm Noordhof. Samen met Berendsen vormde ze sinds vorig jaar het bestuur.

General manager

In een interview met Misset Horeca in de uitgave die op 6 september verschijnt, laat Stolte weten dat ze werkt aan een nieuwe organisatiestructuur. ‘We gaan een general manager voor de campus in Amsterdam aanstellen. Deze moet Amsterdam nog meer op de kaart zetten.’
De Campus Amsterdam die vorig jaar een nieuw onderkomen kreeg aan de Jan Evertsenstraat, moet net zo groot worden als Den Haag. Momenteel telt Amsterdam 900 studenten en Den Haag 1200.
Van zowel Den Haag als Amsterdam is de bachelor (de vierjarige opleiding) het paradepaardje. Den Haag zal zich op vervolgopleidingen in hotelmanagement en onderzoek richten. Amsterdam specialiseert zich in food en beverage en conceptual design.

Reageer op dit artikel