nieuws

CPH Hotels zoekt hotels in Nederland

Hotel

Het Duitse CPH Hotels wordt ook actief in Nederland. De hotelmarketingorganisatie zoekt in ons land hotels die zich willen aansluiten.

CPH Hotels zoekt hotels in Nederland

CPH Hotels is al meer dan vijftien jaar actief in Duitsland en vertegenwoordigt momenteel bijna zestig hotels. Inmiddels is het ook actief in België met drie hotels. Momenteel worden in ons land hotels gezocht die zich willen aansluiten.

Volgens Hélène de Wolf van CPH Hotelmarketing GmbH richt haar organisatie zich op zelfstandige, middelgrote, 3- en 4-sterrenhotels in Nederland die zowel actief zijn in de leisure als de zakelijke markt.

‘De hotelier krijgt als partner eenvoudig toegang tot de sterke Duitse en omvangrijke Europese markt. En zal doelgericht en effectief in staat zijn meer buitenlandse gasten, vooral uit Duitstalige landen, aan te trekken’, aldus De Wolf.

CPH meldt dat het onder andere advies biedt bij prijsstrategie, reserveringssystemen, channelmanagement, toegang geeft tot het Global Distribution System (GDS) en zorgt voor gezamenlijke inkoop en promotie.

De Wolf: ‘De eigen identiteit van de hotels is een belangrijk onderdeel van de positionering. De kracht van CPH zit in de samenwerking op ‘ooghoogte’; een gelijkwaardige één-op-één relatie, met als doel elkaar te versterken’.

CPH Hotels kwam in 1997 op de markt onder de naam City Partner Hotels en begon met 21 hotels in Duitsland. Momenteel telt de corporatie zo’n zestig 3- en 4-sterrenhotels in Duitsland en 6 andere landen in Europa.

Reageer op dit artikel