nieuws

De Draak na brand pas in voorjaar weer open

Hotel

De Draak in Bergen op Zoom gaat ‘pas’ in het voorjaar van 2014 weer open. Eigenaar Frans Hazen van het in februari door brand getroffen hotel vertelde in maart dit jaar nog dat hij de hoop had in het najaar weer te kunnen starten. Die voorspelling is volgens BN De Stem te optimistisch gebleken.

De Draak na brand pas in voorjaar weer open

Het door brand zwaar beschadigde hotelDe Draak in Bergen op Zoom gaat pas komend voorjaar weer open, zo schrijft BN De Stem op de website. De heropening staat nu gepland voor eind april 2014, aldus het artikel.

Brand

In februari werd het Brabantse hotel, dat is gevestigd in een monumentaal pand, getroffen door een zware brand. Kort daarna sprak eigenaar Frans Hazen de hoop uit in het najaar weer te kunnen openen.

Die voorspelling bleek dus te optimistisch, aldus BN De Stem, omdat de schade veel groter is dan destijds gedacht.

Reageer op dit artikel