nieuws

EasyHotel Rotterdam 23 september open

Hotel

Het easyHotel in Rotterdam opent maandag 23 september de deuren. De derde Nederlandse vestiging van het budgetmerk huisvest in een voormalig kantoorpand aan West Blaak in het centrum van de Maasstad en heeft 107 kamers.

EasyHotel Rotterdam 23 september open

Na Amsterdam en Den Haag is er vanaf maandag 23 september ook een easyHotel in Rotterdam. Het contract voor de derde Nederlandse vestiging van de budgetketen werd in mei 2012 getekend.

Het hotel met 107 kamers is gevestigd op de tweede tot en met de zesde verdieping van een voormalig kantoorpand aan West Blaak. Tweepersoonskamers zijn te boeken vanaf €49.

Twee- en driesterrenmarkt

Directeur operational easyHotel Benelux Lucas Drewes: ‘De vraag naar betaalbare hotelkamers neemt enorm toe. Naar verhouding zijn er veel vier- en vijfsterrenhotels in de markt en vult easyHotel een gat in de twee- en driesterrenmarkt op.’

Den Haag en Amsterdam

Eind mei opende in Den Haag een easyHotel en in 2011 was de primeur voor Amsterdam. In juni meldde Misset Horeca dat de budgetketen de komende vier jaar vijf nieuwe hotels wil openen in de Benelux.

Pier Scheveningen

EasyHotels Benelux meldt dat op dit moment wordt gezocht naar geschikte panden in onder andere Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Schiphol en Luxemburg.

Ook de Scheveningse Pier staat op de ‘verlanglijst’.

Reageer op dit artikel