nieuws

Eigenaar E.S.T.I.D.A wil hotel in Haarlem

Hotel

Eigenaar Michel Ruijgrok van E.S.T.I.D.A interieurontwerp in Amsterdam is bezig met de realisatie van een hotel in Haarlem. De ondernemer vertelt in een artikel in het Haarlems Dagblad dat het hotel het uithangbord kan worden van zijn bedrijf.

Eigenaar E.S.T.I.D.A wil hotel in Haarlem

De Haarlemse interieurontwerper en ondernemer Michel Ruijgrok wil met zijn bedrijf E.S.T.I.D.A een bijzonder hotel beginnen in de Haarlemse binnenstad, zo schrijft het Haarlem Dagblad op de website. Ruijgrok heeft al een pand op het oog en is ook al in overleg met de gemeente.

Uithangbord

In het artikel laat Ruijgrok weten dat het zijn grote wens is om ook in Haarlem een eigen en heel bijzonder hotel te realiseren dat een toevoeging moet worden voor de stad. Het hotel moet zo’n 23 kamers krijgen en kan volgens de ondernemer het uithangbord worden van E.S.T.I.D.A.

In het Haarlems Dagblad zegt hij daarover: ‘Een hotel waar we kunnen laten zien wat wij ontwerpen en bouwen.’

Het wordt volgens de ondernemer echter geen showroom en de exploitatie wordt gedaan door een compagnon met horecaervaring.

Wijziging bestemmingsplan nodig

Waar het hotel moet komen, wil Ruijgrok in het artikel nog niet loslaten. De gemeente staat volgens hem positief tegenover de plannen, maar voor de daadwerkelijke realisatie is nog wel een wijziging van het bestemmingsplan nodig.

Reageer op dit artikel