nieuws

Faillissement OAD grote gevolgen voor Curaçao

Hotel

Het faillissement van OAD heeft zeer grote en ernstige gevolgen voor de hotelindustrie op Curaçao. Dat zegt de Nederlandse zakenman Jacob Gelt Dekker, die op Curaçao het luxe resort Kura Hulanda Resorts runt.

Faillissement OAD grote gevolgen voor Curaçao

‘Na het vertrek van Breezes Vacation Club, sluiting van Hyatt Hotel, het faillissement van DAE, nu OAD. Is de regering nog steeds niet ontwaakt? De kettingreactie gaat nog wel even door’, aldus Gelt Dekker op zijn Facebookpagina, voorafgegaan met de opmerking ‘zeer grote en ernstige gevolgen voor de hotelindustrie van Curaçao’ op het nieuws over het faillissement van OAD.

Op de opmerking dat Corendon in het gat gaat duiken is Gelt Dekker stellig: ‘Corendon is een discounter die zelfs onder de TUI-prijs gaat zitten. OAD zat juist in een wat hogere positionering. De hospitalityindustrie van Curaçao heeft nu al weer een aantal jaren onder de kostprijs moeten leveren. Dat kan niet langer, er komen meer faillissementen en sluitingen. Het Corendon-verhaal waar de CTB mee komt, is dus voor het publiek een zoethoudertje maar draait een rad voor de ogen’.

Reageer op dit artikel