nieuws

Fletcher Hotels houdt weer Kruidvat-actie

Hotel

Fletcher Hotels is weer gestart met de bekende Kruidvat-actie. Vanaf dinsdag 17 september verkoop de hotelketen vouchers voor €9,95 per persoon per overnachting via winkelketen Kruitvat.

Fletcher Hotels houdt weer Kruidvat-actie

De actie geldt voor een verblijf in één van de circa 60 hotels van Fletcher in de periode van 17 september tot en met 31 mei volgend jaar. Boekingen zijn op basis van een standaard tweepersoonskamer en kunnen gemaakt worden tot en met 28 februari 2014.

Per boeking moet de gast aan het hotel eenmalig €5 betalen voor reserveringskosten en toeristenbelasting. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar gesteld en per persoon worden maximaal 8 hotelvouchers vertrekt. Op www.kruidvat.nl/hotelovernachting2013 kunnen klanten een boeking maken met hun vouchercodes.

‘Deze actie komt als geroepen, met de negatieve berichten van het kabinet’, stelt ceo Rob Hermans van Fletcher Hotels. ‘Het laat zien dat ook met verminderde koopkracht mensen nog steeds leuke uitjes kunnen ondernemen’.

Fletcher houdt vaker acties met Kruidvat. Bij de vorige actie bedroeg de prijs voor een voucher €11,99. Ook kwam Fletcher door de actie afgelopen jaar negatief in het nieuws toen consumentenprogramma’s op tv klaagden over te weinig beschikbare hotelkamers gedurende de actieperiode.

Reageer op dit artikel