nieuws

Four Seasons zet Pinterest in als reisplanner

Hotel

Four Seasons zet Pinterest in om haar hotels te promoten. Dit doet de hotelketen met de actie Pin.Pack.Go, welke als reisplanner dient voor hotelgasten.

Four Seasons zet Pinterest in als reisplanner

De actie houdt in dat gebruikers van Pinterest een Pin.Pack.Go board moeten creëren, daar het te bezoeken Four Season hotel noemen waarna het bewuste Four Seasons-hotel het board gaat volgen. Local experts plaatsen vervolgens tips over restaurants, winkels en andere activiteiten op het pinboard.

Doel van de actie is om middels de reisplanner vooraf hotelbezoekers te informeren over wat er zoal te doen is in de buurt van het hotel. Pinterest behoort momenteel tot een van de snelst groeiende sociale netwerken op internet.

Reageer op dit artikel