nieuws

Golden Tulip Central rondt renovatie af

Hotel

Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch heeft met het verbouwen van acht zalen een ingrijpende renovatie afgerond. Eerder werden de 125 kamers al gemoderniseerd.

Golden Tulip Central rondt renovatie af

De nieuwe vergaderzalen zijn multifunctioneel en hebben Den Bosch als thema. Dat thema komt terug in grote muurschilderingen en afbeeldingen van werk van Jeroen Bosch of de Sint Jan basiliek.

Verder is verlichting verduurzaamd: alles is led, wat door de gebruikers zelf in kleur en intensiteit is in te stellen. Zo is snel de sfeer in de hele zaal aan te passen. Hiermee zijn de zalen naast zakelijk ook beter in te zetten voor particuliere evenementen als bruiloften of andere feesten.

Feran Thomassen
Het lichtplan, de moderne kroonluchters en de zalen zijn ontworpen door architect Feran Thomassen, die onder meer ook het recent geopende Rotterdamse vijfsterrenhotel Mainport ontwierp.

Naast moderne verlichting zijn de zalen uitgerust met interactieve schermen, een modern geluidssysteem, gratis wifi en optimale geluidsisolatie.

Forse renovatie
Met de ingebruikname van de nieuwe zalen rondt het Bossche hotel een forse renovatie af. Vorig jaar werd begonnen met de modernisering van de 125 hotelkamers, de laatste 27 daarvan waren in januari klaar. Daarna is begonnen met de aanpak van de meetingfaciliteiten.

Bekijk hier de foto’s van de nieuwe zalen

Reageer op dit artikel