nieuws

Gouden Eeuw Award voor Camille Oostwegel

Hotel

Camille Oostwegel krijgt zaterdag 21 september de Gouden Eeuw Award uitgereikt. Deze prijs De hotelier mag deze prijs in ontvangst nemen vanwege zijn uitgebreide inzet voor de historie, kunst, natuur, cultuur en gastronomie in Nederland.

Gouden Eeuw Award voor Camille Oostwegel
Etienne van Sloun

De Gouden Eeuw Award is een initiatief van Bewonder Nederland, dat de prijs vijf jaar geleden in het leven riep. Camille Oostwegel neemt de onderscheiding aanstaande zaterdag in ontvangst tijdens de viering van het eerste jubileum.

Oostwegel is eigenaar van Camille Oostwegel ChâteauHotels en -Restaurants. Onder die vlag opereren Château Neercanne in Maastricht, Winselerhof in Landgraaf, Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul en Kruisherenhotel Maastricht.

Eerdere winnaars van een Gouden Eeuw Award zijn onder andere André van Duin, Paul van Vliet, Liesbeth List en André Kuipers.

Reageer op dit artikel