nieuws

Hampshire opent hotel Fitland-Leiden

Hotel

Hampshire Hospitality heeft hotel Fitland-Leiden toegevoegd aan de portefeuille. De nieuwste aanwinst van de onderneming is gevestigd in het nieuwe Levelgebouw tegenover het NS-station van Leiden en beschikt over 120 kamers. De officiële opening was maandag 16 september.

Hampshire opent hotel Fitland-Leiden

Hotel Fitland-Leiden met 120 kamers is gevestigd op de tiende en elfde verdieping van het nieuwe Levelgebouw, dat is gelegen tegenover het Centraal Station van Leiden. Verder beschikt de nieuwe horecagelegenheid over twee restaurants, een sportcentrum en een wellnessresort.

Op de twaalfde verdieping huisvest restaurant Top Level. De andere eetgelegenheid, The Second Level, is voorzien van een open keuken, kookstudio’s, een loungebar en een dj booth. Hampshire Hospitality exploiteert ruim tachtig hotels in Nederland, België en westelijk Duitsland.

Reageer op dit artikel