Hotel-restaurant De Koepoort Enkhuizen verbouwd

Hotel-restaurant De Koepoort Enkhuizen verbouwd

Hotel-restaurant De Koepoort in Enkhuizen is vernieuwd en heropend. Het hotel beschikt na de verbouwing over 25 kamers. Met het restaurant, inclusief bar met pooltafel, richten de eigenaren zich op zowel de toerist als de zakelijke gast.

‘Na maanden hard werken, is hotel-restaurant De Koepoort in Enkhuizen helemaal vernieuwd en volledig verbouwd tot een stijlvol en eigentijds hotel’, aldus de eigenaren in een persbericht.

De officiële opening van de horecagelegenheid aan de Westerstraat werd begin deze maand verricht door wethouder Van Dam van Economische Zaken en Toerisme.

Kunst

Het hotel beschikt over 25 comfortabele kamers, die ‘allemaal zijn voorzien van moderne faciliteiten en kleurrijke kunst.

Het restaurant en de bar met pooltafel zijn ontmoetingsplekken voor toeristen, zakelijke gasten en de Enkhuizer zelf.’

Streekproducten

In de keuken ligt de nadruk op het gebruik van producten uit de streek, de menukaart wisselt per seizoen. Er is eveneens een zaal voorhanden, geschikt voor vergaderingen, recepties en privédiners.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.