nieuws

HotelSpecials.nl bij beste sites van Nederland

Hotel

HotelSpecials.nl behoort tot de snelste stijgers in de WUA Top-100, de ranglijst met beste sites van Nederland. HotelSpecials.nl steeg van plaats 34 naar 5. Bol.com is net als vorig jaar weer uitgeroepen tot de beste.

HotelSpecials.nl bij beste sites van Nederland

Niet alleen HotelSpecials.nl komt hard de top-10 binnen, ook Hotels.nl maakt een flinke opmars. De site stijgt van 18 naar plaats 8. Booking.com daarentegen maakt een behoorlijke duikeling van plaats 2 naar plaats 10.

In de ranglijst valt op dat twee typen websites zich het afgelopen jaar het sterkst hebben verbeterd: de reissector en e-commercebedrijven. Belvilla.nl bijvoorbeeld, komt nieuw binnen in de toplijst op nummer twee. En sites als Centerparcs.nl en Vacancessoleil.nl komen met grote sprongen de top-25 binnen, meldt Emerce.nl.

De sites, die werden beoordeeld door ruim zesduizend respondenten, zijn bekeken op variabelen als informatiewaarde, gebruiksvriendelijkheid, imago, vormgeving, eerste indruk en kwaliteit van de werking.

Reageer op dit artikel