nieuws

Kamperen bij Golden Tulip hotel Val Monte

Hotel

Golden Tulip hotel Val Monte in Berg en Dal laat gasten ook overnachten in de tuin. De tenten staan al klaar. Hiervoor moeten gasten wel een donatie van €75 euro doen aan het goede doel. De schenkers krijgen vervolgens van het hotel een gratis ontbijt.

Kamperen bij Golden Tulip hotel Val Monte

Gasten mogen in een ShelterBox-tent in de tuin van Golden Tulip Val Monte overnachten voor de duur van maximaal twee nachten als ze een minimale donatie doen van €75 aan het goede doel ShelterBox. Val Monte biedt de overnachters gratis een ontbijt aan.

ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds dat wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen. Mensen die geld doneren steunen de boxen. Elke box is een noodhulppakket met een familietent voor tien mensen . Met deze kwaliteitstent en andere essentiële gebruiksvoorwerpen om te kunnen eten, drinken en slapen, kunnen mensen die dakloos geworden zijn door een (natuur-) ramp zich weer tijdelijk, zeg minimaal zes maanden, redden.

De officiële opening van de ‘camping’ bij Val Monte is op vrijdag 6 september om 12.00 uur. Overnachten in een Shelterbox-tent in de tuin van Val Monte kan tot eind dit jaar.

Reageer op dit artikel