nieuws

Nominatie Meetingselect voor Technology Fast 50

Hotel

Meetingselect is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze jaarlijkse lijst bevat de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Meetingselect.com telt meer dan 100.000 vergaderlocaties wereldwijd, waaronder hotelketens en congrescentra.

Nominatie Meetingselect voor Technology Fast 50

De Deloitte Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar.

Hotelketens en congrescentra

Meetingselect.com telt inmiddels meer dan 100.000 vergaderlocaties wereldwijd. De locaties van de online meeting booking tool zijn onder andere hotelketens en congrescentra, maar ook kastelen, musea, vergaderboederijen, landhuizen, golfclubs, designstudio’s en schepen.

Deloitte

De Deloitte Technology Fast 50 wordt in 2013 voor de veertiende keer gepresenteerd. De bekendmaking van de lijst is donderdag 10 oktober in het Kloksgebouw in Eindhoven.

Reageer op dit artikel