nieuws

Opvouwbare hotelkamers van Flexotels naar VS

Hotel

Op de eerste versie van het dancefestival TomorrowWorld, dat eind september in de omgeving van Atlanta in de VS wordt gehouden, is het Eindhovens bedrijf Flexotels aanwezig met opvouwbare hotelkamers. Vanuit Nederland zijn kamers verscheept en worden ze de komende dagen als hotelvillage op het festivalterrein in ‘Chattahoochee Hills’ opgebouwd.

Opvouwbare hotelkamers van Flexotels naar VS

Directeur Hubert von Heijden is erg benieuwd naar de reacties in Amerika: ‘In Nederland en andere Europese landen zijn we een graag geziene ‘hotelaanbieder’, met tijdelijke huisvesting op evenementen als muziek- en dancefestivals, de 24 uur van Le Mans, KLM Open en vorig jaar de Olympische Spelen. Amerika kent ons flexibele hotelconcept nog niet, maar telt veel grote meerdaagse evenementen, waar bezoekers vaak uren voor reizen’.

TomorrowWorld vindt voor de eerste keer plaats en is de wereldversie van het in Europa bekende TomorrowLand. Het concept is een creatie van ID&T België en voor de uitwerking in Amerika  werken ze samen met ID&T North-America. Op het programma van het festival staan diverse Nederlandse DJ’s.

Reageer op dit artikel