nieuws

Oranje kiest voor Caesar Park Ipanema-hotel in Rio

Hotel

Het Caesar Park Ipanema-hotel van Sofitel in Rio de Janeiro in Brazilië wordt het hotel waar de voetballers van het Nederlands elftal verblijven tijdens het WK Voetbal in juni 2014. Dinsdagavond plaatste Oranje zich voor het WK na een 2-0 zege op Andorra.

Oranje kiest voor Caesar Park Ipanema-hotel in Rio

Het hotel is gelegen in de hippe wijk Ipanema en voorziet van allerlei faciliteiten zoals een spa en wellness, een fitnessruimte, ruime kamers en verschillende restaurants, zo meldt AD.nl.

Het vijfsterrenhotel is gelegen op korte afstand van het beoogde trainingscomplex van Flamengo en ligt niet ver af van de vliegvelden Santos Dumont en Galeao. Het Caesar Park Ipanema-hotel ligt pal aan een van de populaire stranden van Rio de Janeiro.

Gisteravond plaatste het Nederlands elftal zich voor deelname aan het WK Voetbal door een 2-0 zege op Andorra. Eerder dit jaar bracht teammanager Hans Jorritsma een bezoek aan Rio de Janeiro om hotels te bezichtigen. Daarbij werd gekozen voor het Caesar Park Ipanema-hotel van Sofitel.

Reageer op dit artikel