nieuws

Richard Wentink chef-kok Bilderberg Vaalsbroek

Hotel

Richard Wentink is de nieuwe executive chef-kok van Bilderberg-kasteel Vaalsbroek in Vaals. Hij wordt verantwoordelijk voor alle f&b-outlets op het landgoed, dat begin dit jaar werd uitgeroepen tot Bilderberg-hotel van het Jaar 2012.

Richard Wentink chef-kok Bilderberg Vaalsbroek

Als executive chef krijgt Richard Wentink de verantwoordelijkheid voor alle f&b-outlets op het landgoed van Bilderberg-kasteel Vaalsbroek in Vaals.

Dat zijn à-la-carterestaurant In de Oude Watermolen, buffetrestaurant De Kruidentuin, bistro In de Oude Watermolen en de banqueting.

Remy Mooren

Wentink is in het Limburgse hotel de opvolger van Remy Mooren, die in juli vertrok en nu werkt als executive chef bij Crowne Plaza Maastricht.

Richard Wentink was voor zijn aanstelling in Vaals op diverse plekken actief als chef-kok en f&b-manager en vervulde korte tijd een commerciële functie.

Bilderberg-hotel van het Jaar

Kasteel Vaalsbroek in Vaals werd in maart dit jaar uitgeroepen tot Bilderberg-hotel van het Jaar 2012. Het hotel staat onder leiding van general manager Gunnar Souren.

De Nederlandse hotelonderneming Bilderberg beschikt over achttien hotels in het vier- en vijfsterrensegment, samen goed voor 1725 hotelkamers.

Reageer op dit artikel