nieuws

Uitbouwplannen NH Atlantic Hotel in Kijkduin

Hotel

Het NH Atlantic Hotel in het Haagse Kijkduin wordt gerenoveerd en flink uitgebreid. De hoteluitbouw maakt onderdeel uit van een groot plan om Kijkduin als gebied flink te upgraden.

Uitbouwplannen NH Atlantic Hotel in Kijkduin

De Rotterdamse vastgoedmagnaat Roeland Voerman die eigenaar is van de familiebadplaats wil het aantal winkels verdubbelen en bouwt in totaal 215 nieuwe appartementen. Daarnaast gaat het NH Atlantic Hotel flink op de schop, schrijft De Telegraaf.

Eind 2014 gaat de schop in de grond en wordt begin gemaakt van de renovatie en uitbouw van het hotel. NH Atlantic Hotel krijgt er negentig kamers bij. Het plein naast het hotel wordt omgetoverd tot een plek met terrassen en ruimte voor evenementen.

In 2018 moeten alle werkzaamheden in Kijkduin zijn afgerond. Daarna moet Kijkduin een familiebadplaats zijn waar het hele jaar door er van alles te doen is.

Reageer op dit artikel