nieuws

Vincent Hotel Group exploitant Novotel Schiphol

Hotel

The Vincent Hotel Group wordt verantwoordelijk voor de exploitatie van Novotel Schiphol. Het hotel wordt gerealiseerd tegenover het NS-station op Beukenhorst Zuid in Hoofddorp en krijgt 314 kamers. De bouw, die ‘binnenkort’ wordt gestart, gaat ongeveer veertien maanden duren.

Vincent Hotel Group exploitant Novotel Schiphol

De koopovereenkomst voor de grond tegenover het NS-station op Beukenhorst Zuid in Hoofddorp is 30 augustus ondertekend door de gemeente Haarlemmermeer en The Vincent Hotel Group, zo meldt laatstgenoemde. Het hotel wordt gerealiseerd naast de recente geopende P+R Hoofddorp.

314 kamers

Op die locatie wordt een nieuw Novotel gerealiseerd met 314 kamers, een fitnessruimte, vergaderfaciliteiten, lobby, bar en een restaurant.

The Vincent Hotel Group laat weten dat binnenkort wordt begonnen met de bouw en de deze ongeveer veertien maanden zal duren.

Accor Hotels

Novotel is onderdeel van Accor Hotels. De nieuwste aanwinst, het 400e in het Novotel-netwerk, wordt een ‘internationaal, efficiënt en modern hotel voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger, aldus de exploitant.

Duurzaamheid

In het ontwerp van de hand van Mulderblauw Architecten is volgens The Vincent Hotel Group veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Ook in de exploitatie moet die duurzaamheid straks terugkeren.

Colliers International begeleidde The Vincent Hotel Group bij de totstandkoming van de grondovereenkomst en de financiering van het hotel.

Reageer op dit artikel