nieuws

Worldhotel Bel Air was onderkomen crew en cast Smoorverliefd

Hotel

Het Wordhotel Bel Air in Den Haag heeft twee maanden lang de crew en cast van de nieuwe Nederlandse speelfilm Smoorverliefd over de vloer gehad. Dat laat het Haagse hotel weten op de dag dat de film in première gaat.

Worldhotel Bel Air was onderkomen crew en cast Smoorverliefd

Tussen de scenes door werden de sterren van de film volledig in de watten gelegd om zo de best mogelijke prestatie te kunnen leveren, laat Worldhotel Bel Air weten in een persbericht.

‘Ons team zorgde ervoor dat het de sterren, maar natuurlijk ook de rest van de crew, aan niets ontbrak. Nu Smoorverliefd in de bioscoop draait, zijn we ontzettend trots. We hebben er toch, hoe klein ook, onze bijdrage aan geleverd’, aldus general manager Stephan van der Meulen van Worldhotel Bel Air.

Worldhotel Bel Air heeft niet laten weten hoeveel hotelkamers er in totaal zijn afgehuurd. Smoorverliefd is een film onder regie van Hilde van Mieghem met onder andere Anna Drijver, Pierre Bokma en Johnny de Mol in de hoofrollen.

Reageer op dit artikel