nieuws

Zoover test nieuw zoek-en-vind-systeem

Hotel

Recensiesite Zoover voert een test uit met een nieuw zoek-en-vind-systeem. Het gaat om een systeem waarbij vakantiezoeker op basis van een aantal vragen hun vakantiewens kenbaar maken en waarna reisaanbieders offertes kunnen presenteren.

Zoover test nieuw zoek-en-vind-systeem

De test start half oktober en loopt tot eind december. Daarbij wordt gewerkt met waarschijnlijk vier reisaanbieders. Per aanvraag worden binnen 48 uur drie offertes van één van de aanbieders aangeboden.

‘Tijdens de proef kiezen we voor een selectie van één reisaanbieder. We willen geen wedrace creëren voor prijsconcurrentie. Maar feedback zou kunnen aangeven dat men aanbod van meerdere partners wil zien’, aldus een woordvoerder van Zoover op Emerce.nl.

De nieuwe zoekoptie zal op de site van Zoover en via banners bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel