Bilderberg plaatst nieuwe general managers

Bilderberg plaatst nieuwe general managers

Bilderberg heeft twee nieuwe general managers benoemd. Joeri Nuyten is in 2013 begonnen bij hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Zijn plek bij Bilderberg-kasteel 't Kerkebosch in Zeist wordt per 1 februari overgenomen door Edwin van Velsen, die overkomt van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

De 37-jarige Joeri Nuyten (rechts op de foto) is in januari begonnen als general manager van Bilderberg-hotel De Buunderkamp in Wolfheze. Hij volgt Jacintha Verkerk op, die vorig jaar oktober overstapte naar Bilderberg-hotel De Klepperman in Hoevelaken. Nuyten was sinds 2009 general manager van Bilderberg-kasteel ’t Kerkebosch in Zeist.

Nuyten wordt opgevolgd door de 44-jarige Edwin van Velsen (links). Van Velsen werkte tot 2002 voor Bilderberg, maar was in de jaren daarna actief voor Hoscom, de hotelorganisatie van Lucas Petit, en (recentelijk) Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Bij die laatste werkgever was hij actief als operationeel manager.

De Nederlandse onderneming Bilderberg heeft in eigen land negentien hotels in het vier- en vijfsterrensegment, samen goed voor 1869 kamers.