Oud-bejaardenhuis wordt Student Hotel Den Haag

Oud-bejaardenhuis wordt Student Hotel Den Haag

Het Student Hotel in Den Haag wordt gerealiseerd in een voormalig bejaardenhuis aan de Van Limburg Stirumstraat. Het wordt na Rotterdam en Amsterdam de derde Nederlandse vestiging van de formule, die onderdak biedt aan studenten.

De realisatie van het Student Hotel in een voormalig bejaardenhuis aan de Van Limburg Stirumstraat in Den Haag wordt gemeld door DenHaag.fm. In het pand worden 306 kamers gerealiseerd voor buitenlandse en Nederlandse studenten.

Zomer 2014 open

De komst van een Student Hotel in Den Haag was al eerder aangekondigd, de locatie nog niet. Het ontwerp voor het gebouw is van de hand van HVE Architecten uit de Hofstad.

Volgens eerder berichten moeten de deuren in de zomer van 2014 openen.

Rotterdam en Amsterdam

Den Haag wordt de derde stad met een Student Hotel. De primeur was in september 2012 voor Rotterdam (Oostzeedijk), zie video hieronder.

Afgelopen zomer volgde Amsterdam, in een kantoorpand aan de Jan van Galenstraat.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.